Encyklopedie rostlin tropů a subtropů - Kunte, Libor, 1968- (CPress, 2023)
Rozsáhlý přehled tropických a subtropických rostlin, které se pěstují jako okrasné nebo užitkové, popřípadě mají obojí hodnotu. Jednotlivé taxony jsou v knize vesměs zpracovány podle databáze, kterou provozuje Královská botanická zahrada Kew v Londýně a spolupracují s ní vědci z celého světa. Součástí knihy je souhrn jednoduchých pěstitelských zásad a obsáhlý rejstřík. Nakladatelská anotace. Kráceno.