Encyklopedie motocyklů : české a slovenské motocykly od roku 1899 po současnost - Šuman-Hreblay, Marián, 1950- (CPress, 2023)
Encyklopedie motocyklů přehledně popisuje více než stoleté období výroby jednostopých motorových vozidel na území Česka a Slovenska - a to od roku 1899, kdy byl na trh uveden první motocykl Laurin&Klement, až po současnost.