Medové perly : proč je náš život sladší, než si myslíme - Pignitter, Melanie (Kazda, 2023)
Autorka více než rok trpěla nesnesitelnými migrénami, na které vůbec nic nezabíralo. Podařilo se jí nad nimi zvítězit až díky mentálnímu tréninku. Na své cestě hledání pomoci objevila medové perly, dary života, které na první pohled vypadají jako větší či menší pohroma. V této knize dala dohromady tipy a přístupy, které se jí osvědčily, i praktická cvičení a návody, jak si i z toho zlého, co nás v životě potká, vzít to dobré. Nakladatelská anotace. Kráceno.