Jóga pro začátečníky - Chudobová Tou-jou, Karolína (CPress, 2023)
Průvodce pro každého, kdo chce začít cvičit jógu. Nabízí autorčin pohled do světa jógy nejen prostřednictvím vlastních zkušeností, ale i díky hlasům jejích jógových přátel.