Noc splněných přání - Zvelebilová, Rosana, 1987- (Canc, 2023)
Sborník povídek na téma lidských přání a jejich proměny ve skutečnost, které uspěly v literární soutěži nakladatelství Canc. Dejte si pozor na to, co si přejete. Sníte o oběti pro božstvo, o děsivých panenkách nebo svérázném džinovi? Sněte dál a pokračujte tudy. Sedmnáct nejlepších povídek a šestnáct ilustrací, které uspěly v soutěži Cancík 2023. Nakladatelská anotace. Kráceno.