Vitamín L : naordinujte si týdenní kurz lásky od vztahových expertů - Gottman, John Mordechai, 1942- (Briquet, 2023)
Kniha ukazuje, jak udržet partnerský vztah v harmonii a rovnováze. Obsahuje sedmidenní akční plán s jednoduchými kroky pro zlepšení partnerského soužití - ať už potřebujete řešit partnerskou krizi, oživit manželství nebo podpořit nový vztah.