Jsi krásná a jsi samotná : biografie Nico - Bickerdike, Jennifer Otter (Volvox Globator, 2023)
Biografie zpěvačky, herečky a modelky Nico (vlastním jménem Christa Päffgen), která se proslavila spoluprací s Andym Warholem či kapelou Velvet Underground. Historičku rokenrolové kultury Jennifer Bickerdikeovou zajímala ale především sólová kariéra a osobní život Nico. Ve své knize čerpá z archivů Muzea Andyho Warhola, nahrávacích společností, různých soukromých sbírek, zřídka viděných záběrů a obsahuje nové exkluzivní rozhovory s těmi, kteří Nico znali nejlépe, i s těmi, kteří se inspirovali jejím odkazem. Odhaluje komplikovanou, často kompromitovanou, sebedestruktivní a vždy silnou ženu.