Mirror world. - Osadčuk, Alexej, 1979- (Fantom Print, 2023)
Pátý titul z LitRPG sci-fi série ruského autora. Hrdina Oleg musí zpět do hry, v níž se objevují nové hrozby... Měsíční rehabilitace po dlouhém ponoru utekla Olegovi jako jediný den. Zatímco odpočíval a nabíral síly v rodinném kruhu, události v Mirror Worldu nabraly spád. Světlé i Temné klany nadále pronikají do země nikoho. V herních novinkách a multimediálních zdrojích se stále častěji objevují zmínky o střetech zvědů z různých klanů, kteří bojují mezi sebou i s místními monstry vysokých úrovní. Všichni se v rámci svých možností snaží urvat nejlukrativnější kousky nového území. Oleg si uvědomuje, že Temní na svou potupu nezapomněli. Příměří se Světlými stojí na chatrných základech. Následně se v údolí Stříbrné hory zjeví vetřelci. Novou kalteánskou osadu je zapotřebí bezodkladně opevnit, Oleg se tedy musí opět ponořit do hry. Nakladatelská anotace.