Život svatých - Bardugo, Leigh, 1975- (Fragment, 2022)
Doplňková ilustrovaná kniha k fantasy sérii Griša, která obsahuje příběhy postav svatých. Ponořte se do světa grišů s Istoria Sankťja - ilustrovanou replikou Života svatých. Tento kouzelný suvenýr z Grishaverse obsahuje příběhy postav, které znáte nejen z oblíbených fantasy románů. Najdete v nich zázraky a mučednictví známých světců, jako je Sankta Lizaveta z růží a Sankt Ilja v řetězech, podivuhodné osudy Sankty Uršuly, Sankty Maradi či Bezhvězdného. Nakladatelská anotace. Kráceno.