Stopem se psem : do Japonska bez Japonska - Král, Slávek, 1987- (BWT books, 2023)
Cestopis přináší cestovatelská dobrodružství autora, který se svým psím parťákem projel autostopem Polsko, Pobaltí, Rusko, Kazachstán, Kyrgyzstán, Uzbekistán, Tádžikistán, Uzbekistán, Írán či Turecko.