Baseball : malá země, velké sny - Hašek, Martin (Jota, 2023)
Příběh české baseballové reprezentace, která si na World Baseball Classic 2023 získala srdce Japonska. Mapuje atmosféru v Japonsku, zápasy ve skupině a sportovní momenty v nich a spoustu dalšího.