MILF: 11 erotických povídek pro chvíle, když jste sami doma - Vild, Lisa (Saga Egmont, 2023)
Tato sbírka zahrnuje následující povídky: Camgirl Kalendář hrátek MILF Světla, kamera, sex! Kamarádky z posilovny Vášeň na kolejích Svobodná žena Sex před kamerou Masáž Souboj spisovatelů Džin