Gump : jsme dvojka : příběh psí pravdy, naděje a lásky - Rožek, Filip, 1976- (Kontrast, 2023)
Pokračování dojemného psího příběhu, který se dočkal literárního ocenění i filmového zpracování. Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Knížka pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí a nebo nevěří, že je to možné. Nakladatelská anotace.