Tarantino o Quentinovi - Améziane, Amazing, 1972- (Ciné trilogy, 2023)
Necenzurovaný komiksový výlet do duše slavného režiséra. Během jízdy kompletní Tarantinovou tvorbou odhalíte jeho inspiraci, životní příběh, tutlané historky z natáčení i šťavnaté detaily z Hollywoodu. Nakladatelská anotace. Kráceno.