Trvanlivé produkty z bylin : 100 receptů pro prodejce od bylinné soli po kosmetiku - Rehm-Hug, Petra (Mladá fronta, 2021)
Recepty z léčivých a divoce rostoucích bylin, čaje posilující imunitu, sůl s divokými bylinkami, octy, oleje, pomazánky, likéry, dipy, hořčice, sirupy, kosmetické přípravky.