Češi proti Hitlerovi - Stehlík, Eduard, 1965- (Vyšehrad, 2021)
Vojenský historik se v rozhovorech zaobírá nejen československým historickým vývojem v letech 1935-1945, ale i činností našeho domácího a zahraničního odboje během nacistické okupace.