K porodu bez obav - Čermáková, Blanka, 1958- (CPress, 2023)
Praktická příručka provází budoucí maminky těhotenstvím, porodem a šestinedělím. Srozumitelně připravuje maminky na vše, co budou prožívat a potřebovat během těhotenství a porodu. Dočtou se o fyzických a psychických změnách během těhotenství, o vhodných cvicích, relaxačních a dechových technikách, které usnadňují těhotenství a porod, i o správné životosprávě v tomto období. Další kapitoly upozorňují na výhody a nevýhody jednotlivých způsobů porodů, popisují vybavení porodního sálu a provázejí jednotlivými porodními dobami. Kniha připravuje budoucí maminky i na šestinedělí.