Vánoční filmové recepty : 50 receptů z oblíbených vánočních filmů - Lalbaltry, Juliette (CPress, 2023)
Recepty rozmanitých vánočních pokrmů, které připravovaly hlavní postavy ve známých vánočních filmech.