Toulání po pražcích - Pikous, Jan, 1963- (CPress, 2023)
Poetický průvodce po zákoutích železné dráhy, samotářského vysedávání v tzv. nádražkách a hledání stop ztraceného času. Fotografická publikace doplněna texty od osobností, které spojuje láska k dráze.