Stravitelná ekonomie : hladový ekonom vysvětluje svět - Chang, Ha-Joon, 1963- (Host, 2023)
Práce prostřednictvím výkladu o původu i historii oblíbených potravin, plodin i pochutin vysvětluje podstatu různých ekonomických teorií a problémů.