Čo robila Zorka v utorok - Marchettová, Melina (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Zorka býva s mamičkou a babičkou Rózou v malom domčeku na Bumerangovej ulici. Babička pletie šál, no Zorke sa zdá akýsi deravý. Čo keby sa skamarátila s babičkou od susedov? Možno by jej pomohla a podarilo by sa im spoločne vytvoriť pletací krúžok.