Sherlock Holmes vyšetruje: Strieborný lysko - Baudet, Stephanie (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Vyriešiť tajomné záhady, nájsť ukradnuté poklady a brániť česť kráľovnej – to všetko je pre Sherlocka Holmesa a jeho verného spoločníka doktora Watsona každodennou prácou. Strieborný lysko, najlepší dostihový kôň v krajine, záhadne zmizol! A čo je horšie, jeho trénera našli mŕtveho. Podarí sa Sherlockovi Holmesovi odhaliť vraha a nájsť strateného koňa? A to všetko musí stihnúť pred dôležitými dostihmi!