Bláznivá cesta za snem - Tomasová, Vanda (Petra Nachtmanová, 2023)
Alice vyráží na dovolenou se svým tajným přítelem. Oba mají jasný záměr i daný cíl cesty. Jenže představy naberou již s nasednutím do vlaku trochu jiný směr a od první chvíle probíhá vše jinak. Nemalý zádrhel nastane, když Alice potká ve vlaku neznámého otravného muže, s nímž nedobrovolně tráví cestu. Aby toho nebylo málo, veškeré plány se hroutí po příjezdu na místo setkání.