Neobyčejný život žraloků - Griffin, Annabel (CPress, 2023)
Ponořte se do světa žraloků v knize plné zajímavostí z minulosti i současnosti nejznámějších mořských predátorů. Celostránkové ilustrace i fakta o mnoha pozoruhodných druzích žraloků v publikaci určené mladým objevovatelům.