Dej mi pokojovku - Bodnárová, Zuzana, 1997- (BizBooks, 2023)
Průvodce pěstováním pokojových rostlin. Publikace seznamuje s moderními pěstitelskými trendy - od množení rostlin přes boj se škůdci až po hydroponické pěstování bez substrátu, tajemství výroby rostlinných terárií, kokedam či mechových obrazů. Nakladatelská anotace. Kráceno.