Hořkosladká medicina - Suchý, Václav (E-knihy jedou, 2023)
Kniha vzpomínek lékaře, zachycující jeho život a působení v dobách První republiky a okupace. Představuje velké postavy naší mediciny z pohledu nejprve studenta a později mladého lékaře, působícího na pražské klinice prof. Pelnáře, léta válečná a asistentská u prof. Charváta až po nástup primariátu v Lounech.