Povídky z jedné kapsy - Rýznarová, Miloslava (E-knihy jedou, 2023)
Soubor povídek je napsán podle skutečnosti. Něco se událo už v mém raném dětství, něco v mládí, něco v průběhu středních let a něco až v pozdním věku.