Formulista - Schmiedlová, Michaela, 1990- ([Spizirna.net], 2023)
Milostný román z prostředí závodů Formule 1. Když Vanessa nastupuje jako nový bodyguard nerudného pilota formule, tak ještě netuší, do jakých problémů ji její práce dostane. Vanessa už pracovala pro kdekoho. Mezi její klienty již dříve patřili zpěváci, herci i spisovatelé, ale pilot Formule 1 bude novinka. Jenže úřadující mistr světa je něco extra. Extra nesnesitelný. A opravdu hodně potřebuje bodyguarda, který se postará o dotěrné fanynky, ekologické aktivisty a odesílatele výhružných dopisů. Kdyby záleželo na Vanesse, nejspíš by se držela od nerudného Formulisty a jeho problémů co nejdál, jenže slíbila sestře, že tuhle zakázku přijme. Ale jedno ví jistě. Až tohle skončí, bude potřebovat dovolenou. Hodně dlouhou dovolenou. Nakladatelská anotace. Kráceno.