Enola Holmesová: Prípad zmiznutého markíza - KOMIKS - Blascová, Serena (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Nádherne ilustrované komiksové spracovanie 1. časti knižnej série Nancy Springerovej. Enola, mladšia sestra Sherlocka Holmesa, v deň svojich štrnástych narodenín zistí, že jej mama zmizla a jediné, čo jej zanechala, je kniha o symbolizme kvetov a zošit s rébusmi. Keďže ju bratia plánujú poslať do dievčenského internátu, Enole nezostáva nič iné, len ujsť. Dobrodružný útek sa však čoskoro zvrtne a Enola sa ocitne v temných a špinavých uličkách Londýna – navyše zapletená do únosu mladého markíza.