Mámy u plotny - Plánková, Markéta, 1978- (XYZ, 2023)
Dvě herečky, kamarádky a také maminky na plný úvazek řeší každodenní otázku - co bude dnes k večeři? Se svými lehkými a chutnými recepty provedou čtenáře celým rokem.