Buď užitečný : 7 zásad pro život - Schwarzenegger, Arnold, 1947- (XYZ, 2024)
Autor, známý kulturista, herec a politik na základě svých zkušeností ukazuje, jak žít smysluplný a harmonický život. Kapitoly se týkají například stanovení vize, způsobu myšlení, práce na svém cíli, prodeje či přístupu k životu.