Hra o život - Urban, Diana (King Cool, 2023)
Young adult thriller americké autorky o jednom únosu a jedné zvrácené hře. Když Crystal Donovanová dostane z neznámé aplikace zprávu s nahrávkou svázané sestry s roubíkem v ústech, přistoupí na únoscovu hru. Zpočátku ji nutí do naprosto bizarních úkolů: ukrást test a dát ho do cizí skříňky, upéct brownies, uskutečnit žertovný telefonát. Pak ale Crystal dojde, že každý z úkolů má za cíl zranit - nebo zabít - její přátele. Jednoho po druhém. Jenže když odmítne pokračovat, únosce zabije její sestru. Snaží se někdo vyřadit její tým z boje o účast v turnaji ve videohře? Nebo únosce odhalil tajemství z minulosti a chce, aby pykali za to, co udělali? Crystal se musí rozhodnout. Přátelé, nebo sestra? Musí odhalit pravdu a najít způsob, jak únosce obehrát dřív, než bude pozdě. Nakladatelská anotace. Kráceno.