Povolání : 300 profesí pro žáky ZŠ - Šmikmátorová, Pavla, 1981- (CPress, 2024)
Ilustrovaný průvodce pomůže s volbou budoucího povolání. Výběr vhodné profese je velmi důležitým krokem k spokojenosti v mnohých oblastech lidského života, protože rozhoduje nejen o tvé budoucí finanční situaci, ale také o tom, zda svůj život v dospělosti naplníš činností, která se pro tebe stane nejen zdrojem obživy, ale i zábavy. U každé z profesí najdeš praktické informace o výši platu, potřebném vzdělání (a případném titulu), výhodách a rizicích ale především o tom, co vykonávání konkrétního povolání obnáší v praxi. Nakladatelská anotace. Kráceno.