Kurz přežití pro teenagery - Ibrahim, Amar, 1967- (BizBooks, 2023)
Kniha je malým kurzem pro přežití v přírodě určená hlavně dospívajícím lidem. Čtenáři se po jejím přečtění zvládnou orientovat v terénu bez mapy a mobilu, dozvědí se, jak rozdělat oheň či jak se zachovat při kontaktu s divokou zvěří.