Co nás učí nádory : paralely v chování buněk a lidí - Šmardová, Jana, 1961-2023 (Masarykova univerzita, 2021)
Vlastnosti nádorových buněk, a toho, čím se liší od tkání a buněk zdravých, k uvědomění zásadního významu těchto pravidel pro udržení zdravého organismu.