Ohař, kam se podíváš - Zrzavci, Petra (Megibuk, 2023)
Ohaří svět nejen ohaříma očima aneb historky z ohařího psosvětí. Ešus, Blanka z Való, Talířová a Štajn. To není výbava do kuchyně, nýbrž jsou to vypravěči příběhů z ohařího světa. Občas jim do toho Zrzavci, autorka v majetku ohařů, kecá, ale vážně jen občas. Oni se nedají přehlušit. Ani uklidnit, umírnit, a vycvičit už vůbec ne. Zato nevyžádaných rad do života udělují šedesát do hodiny. Například jak je máte krmit, kam je brát na výlety, jak správně házet míček, i doporučení k psíchiatrovi dostanete, protože jste zbytečně hysterický, když se ten ohař prostě jen šel podívat na město ze stokilometrové výšky. No bóže, ty toho naděláš, pánčičko! Nakladatelská anotace.