Na kopci - Mgr. Březina, Jiří (Albatros Media a.s., 2023)
Marie v dětství prožila událost, ze které se dodneška nemůže vzpamatovat. Vesnici na Šumavě, kde měla zjevení, věřící nyní uctívají jako poutní místo. Ona se jí však vyhýbá a odmítá podporovat šílenství, na které nemá jednotný názor ani samotná církev. Její příběh zaujme začínajícího novináře Milana, který zjišťuje, že údajný zázrak je obestřený podezřelými okolnostmi a nevysloveným tajemstvím. Jakou roli v něm vlastně Marie sehrála?