Blue : kdekoli mě najdeš - Hotel, Nikola, 1978- (Red, 2023)
Další příběh z romantické řady německé autorky uvádí na scénu další milostnou dvojici: Jane a Alexe. Jane je sama. Protože jí náhle zemřela maminka. Protože jí bratr lhal. A protože má tajemství, o kterém se nikdo nesmí dozvědět. Ještě k tomu si dělá starosti o přijetí na vysokou a domů za bratrem jít prostě nemůže. Potají tedy přespává v bistru, kde pracuje jako servírka. Alespoň při tom přijde na jiné myšlenky. Zvlášť když do bistra zavítá Alex. Alex je arogantní, ironický a vznětlivý. A přesto ji fascinuje. Nakladatelská anotace. Kráceno.