Robin - Frýbová, Zdena, 1934-2010 (Supraphon, 2018)
Humorné vyprávění o pražské rodině, jejíž poklidný životní styl převrátí naruby její nový člen Robin - zcela originální exemplář foxteriéra. Úsměvný, vtipně napsaný příběh vícečlenné harmonické rodiny, jejíž zaběhaný životní styl obrátí naruby foxteriér Robin. Nový člen rodiny je opravdu nevšední osobnost již od štěněcího věku. Díky Robinovi se tato pražská rodina od základu změní a začne žít úplně novým, nevšedním životem, a s jeho neopakovatelnými psími kousky zažije spoustu legrace i řadu horkých chvilek. Nenáročné vyprávění se bude líbit čtenářům, kteří mají rádi zvířata a smysl pro humor bez omezení věku.