O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách - Nauman, Pavel, 1907-1976; Piskač, Alan, 1970-; Zedníček, Pavel, 1949- (Supraphon, 2021)
Výběr z pohádek od různých autorů o lokomotivách, které se chovají jako lidé a mají lidské vlastnosti.