Vysvětlovánky - Onkeli, Kreetta, 1970- (Drobek, 2023)
Publikace je zásobárnou laskavých a moudrých odpovědí na velké i malé dětské otázky. Stejně dobře poslouží také rodičům, kteří se chtějí svým dětem přiblížit.