Můj příběh - Obama, Michelle, 1964- (Supraphon, 2020)
Paměti bývalé první dámy Spojených států amerických Michelle Obamové. Michelle Obamová přibližuje své dětství prožité v Chicagu, mládí, školní léta a studium práv. Popisuje rovněž svou právnickou kariéru, setkání se svým budoucím manželem i jejich rodinný život. Důležitá pozornost je věnována počátkům politické dráhy Baracka Obamy, jeho úsilí dostat se do prezidentského úřadu a především každodennímu životu celé rodiny v Bílém domě v průběhu Obamova prezidentství v letech 2009-2017.