Skoro všechno - Svěrák, Zdeněk, 1936- (Supraphon, 2021)
Souhrn všech záznamů z archivu Supraphonu, týkající se autorského díla Zdeňka Svěráka. Komplet je rozdělený do tří CD, z nichž každé je věnováno výjimečné podobě produkce tohoto mimořádného tvůrce. První 2 CD shromažďují povídky, které během let Zdeněk Svěrák publikoval v knižní podobě a pak je sám načetl. Tři ze Svěrákových povídek čtou také Dana Kolářová a Libuše Šafránková. Třetí CD přináší to, co Zdeněk Svěrák vytvořil pro děti. Pohádky, písničky a operky, často ve spolupráci s Jaroslavem Uhlířem, v nichž se představují desítky skvělých interpretů, dospělých i dětí. Některé ze zde uvedených zvukových záznamů sloužily i jako předloha k televiznímu či filmovému ztvárnění. Nakladatelská anotace. Kráceno.