Hašek: Osudy dobrého vojáka Švejka - raritní bonus - Hašek, Jaroslav (Supraphon a.s., 2008)
Josef Švejk, slavný hrdina románu Jaroslava Haška, představuje v našem životě téměř mýtus. Generace čtenářů znají zpaměti celé pasáže z této proslulé knihy. Právě Jan Werich dokázal svou četbouvěrně zosobnit komickou postavu Švejka, stále usměvavého dobráka a flegmatika, velkého milovníka piva, neuctivého ke slušným výrazům a nadřízeným hodnostářům. Osudy dobrého vojáka Švejka - raritní bonus - Vám nabízí možnost získat toto bonusové album, které bylo k dispozici pouze v rámci kompletu 12CD.