Osudy dobrého vojáka Švejka IV. - Hašek, Jaroslav (Supraphon a.s., 2004)
Pokračujeme ve vydávání Haškových Osudů dobrého vojáka Švejka, čtených Janem Werichem. Další část kompletní nahrávky nejslavnějšího českého románu.