Slavíci : kronika československé populární hudby - Hrdinka, Martin, 1966- (Supraphon, 2022)
Audiokniha s písničkami mapuje šedesátiletou historii české a slovenské populární hudby. Je neuvěřitelné, jakou sondu do našeho života přinášejí výsledky ankety Zlatý, později Český slavík. Mapujeme šedesátiletou historii této ankety popularity. Moderátor Martin Hrdinka představuje výsledky, nejúspěšnější interprety a hity jednotlivých ročníků, vypráví příběhy stálic i nováčků na nebi populární hudby. Jsou to vlastně malé dějiny československé populární hudby od roku 1962 až do současnosti. Každá kapitola připomíná nejpopulárnější zpěváky, zpěvačky a skupiny příslušného roku, důležité události u nás i ve světě a uzavírá ji píseň z té doby. Nakladatelská anotace.