Pohádkové meditace a jógové pohádky - MUDr. Nešpor, Karel (Supraphon a.s., 2023)
Uklidňující pohádky a uvolňující cvičení pro malé i velké! Známý lékař MUDr. Karel Nešpor je autorem krátkých pohádek pro zamyšlení a jógových cvičení určených dětem i jejich rodičům. Spisovatelka Daniela Fischerová píše drobné pohádkové příběhy, jejichž základním motivem je směřování k dobrotě, vyrovnanosti a klidu duše. Vyprávění obou tvůrců společně s dalšími texty a staroindickými bajkami načetli herci Tereza Bebarová a David Matásek. Nejen malým a velkým příznivcům jógy, ale i všem posluchačům se zájmem o relaxaci, duchovní učení, alternativní životní styl a zajímavé myšlenky východních filozofií je určeno 45 povídání a cvičení doprovázených instrumentální hudbou. Vhodné pro děti od osmi let.