Nejznámější konspirační teorie - Piskač, Alan, 1970-; Rímský, Pavel, 1949- (Supraphon, 2022)
Audiokniha představuje populární formou více než dvacet nejznámějších konspiračních teorií. Stojí za největšími záhadami současného světa spiknutí mocných? Co nesmíme vědět? Ilumináti a svobodní zednáři i další tajná společenstva, spekulace kolem teroristických útoků z 11. září 2001, Elvis žije, pozadí epidemie prasečí chřipky, UFO, atentát na prezidenta Kennedyho, nový světový řád, otazníky kolem Beatles, přistání na Měsíci, jak zemřela Marilyn Monroe, automobilová havárie Alexandera Dubčeka a nezodpovězené otázky ohledně pandemie covidu... Vždy existuje několik verzí událostí a v mnoha případech přispívá k nejasnostem také mlčení oficiálních míst. Tvůrci posluchačům předkládají informace a často protichůdná tvrzení tak, jak jsou k dispozici ve veřejně dostupných zdrojích, a věří, že si svůj úsudek udělají sami. Nakladatelská anotace. Kráceno.