Znamení Jidáš - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého, 2009)
Další historický a zároveň detektivní román z doby krále Přemysla Otakara II. Román je dalším pokračováním volného cyklu Hříšní lidé Království českého.