Pedagogický náčrtník - Klee, Paul, 1879-1940 (Delfín (Triáda), 1999)
Klee působil na Bauhasu od roku 1921 do roku 1930. Přednášel ontogenezi lineárního vyjadřování, věnoval se vnitřnímu členění plochy, funkčním souvislostem pohybu, přednášel o vztahu tvoření uměleckého díla a jeho vnímání.